Cazul Alexandra Macesanu

Uite ca tocmai eu nu am scris despre cazul Alexandra Macesanu, dar am zis ca odata pot sa fac si eu asta, in ideea ca am si eu o parere personala – nicidecum una avizata, corecta, sau mai stiu eu ce. Doar o parere si atat. O prima constatare, profilul ei de FaceBook a ajuns sa aiba peste 62 de mii de urmaritori, desi evident ultima postare este din 21 iulie. In schimb au aparut zeci de profile cu numele Alexandra Macesanu. Urat de tot, evident sunt niste mizerii de oameni in spatele lor!

Cazul Alexandra Macesanu

Habar nu am daca este sau nu o legatura intre monstrul din Caracal si Alexandra Macesanu si nici ce s-a intamplat cu ea. Asta e treaba procurorilor si a celor de la DIICOT. Oricat se straduieste Alexandru Cumpănașu sa ma convinga ca autoritatile nu-si fac treaba eu nu-l cred. De ce? Pentru ca daca la inceput erau sanse sa vedem ca stau si dormiteaza, azi cand avem atata mediatizare in cazul Alexandrei Macesanu sunt sigur ca fac toate eforturile sa-i dea de cap. Toti!

Nu au ce sa ascunda, e prea mare tavalugul ca sa ascunda cineva ceva in cazul Alexandrei Macesanu, doar ca e destul de dificil sa afli adevarul. Cert este ca la Dinca in gradina au gasit oase umane, deci ceva a fost si cineva a fost ars. Cum? As da eu aici lectii despre cum sa faci asta dar nu e cazul. E simplu. Sunt ramasitele Alexandrei sau ale Luizei Melencu printre dovezile gasite la casa lui Gheorghe Dinca? Nimeni nu confirma dar toti afirma ca stiu – oare de unde? Ne-am invatat cu chestii gen „stiri pe surse” adica nimic dovedit, sau din gura targului.

Macesanu Alexandra

Alexandra Macesanu – sursa foto https://www.facebook.com/miha.macesanu.9

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.