Alexandru Cumpanasu viseaza [ sa ajunga presedinte! ]

Lista cu prezidentiabili e lunga, probabil ca nici 10% din ei nu vor strange cele 200.000 de semnaturi asa ca vom avea o lista ceva mai scurta cand o sa mergem la vot. Alexandru Cumpanasu viseaza sa ajunga presedinte – desi eu cred ca-si face de fapt doar propaganda, pentru viitoarea sa cariera in politica. Eu zic ca viseaza si aiureste, pentru ca fie e ceva putred la mijloc, fie omul chiar nu stie ce zice. Nu o zic eu, o zice el pe profilul sau de FaceBook.

Alexandru Cumpanasu viseaza [ sa ajunga presedinte ]

Asadar fara sa-mi dau eu cu presupusul, ma uit si ce vad: de la inceput ne zice ca nu a fost niciodata membru PSD, ca a fost membru PNL din burta mamei – ma rog, pe la 19 ani deja iesea din politica nu intra ca majoritatea romanilor, iesea dupa ce ajunsese pe culme [ președinte al Tineretului Național Liberal organizația Caracal și vicepreședinte la nivel județean ]. Sincer deja sunt convins de treaba aia cu caruta rasturnata! Adica Nea Caisa la 19 ani era cel mai tare liberal din Caracal? Da, la tineret, ca la seniori cine stie cine o fi fost.

Nu ne prea explica Alexandru Cumpanasu despre contractele cu MAI – Ministerul Afacerilor Intene, unde si-a avut sediul, nu la Caracal, ci la Bucuresti! Nici despre banii primiti ca sa nu faca nimic, din fonduri europene [ ma intreb, chiar nu a primit nimeni spaga? – nu afirm, doar ma intreb! ].

ONG-uri si multa gargara! Cam la asta se rezuma cariera lui Alexandru Cumpanasu pana azi. Acum se catara pe cazul Alexandrei, nepoata sa de la carul de spita a cata o fi. Ok, e nepoata pana la urma, nepoata de vecin, de verisor al matusii, ce conteaza? DA chiar predinte mai nene, nimic mai jos? Daca ziceai Prim Ministru-  chiar te sustineam, ca executivul ne da noua lapte, branza, unt si oua. Presedintele ne da doar vorbe, ca mai mult nu-i permite Constitutia si partidele de la guvernare. Ca ele guverneaza, nu presedintele – nu esti in SUA, unde Nea Caisa e si seful guvernului.

Alexandru Cumpanasu se visează președinte

Alexandru Cumpanasu visează [ sa ajungă președinte! ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.