Alina Ceusan e insarcinata

N-as fi crezut sa aflu de pe internet ca Alina Ceusan e insarcinata, dar asa a fost sa fie. Acum toti se intreaba cand va naste si ce zice sotul ei, Raul Tisa – mandrul tatic in devenire. Nu stiu de ce se mirau toti ca la varsta lor, Alina si Raul au ales sa faca publica stirea [ vestea ] pe conturile lor de socializare. Adica cum voiau sa faca asta daca toti suntem inchisi in casa. Asa cred ca au reusit sa produca evenimentul, ce altceva sa faci cand stai 24 de ore impreuna cu sotul in casa?

Alina Ceusan e insarcinata

Alina Ceusan e insarcinata in luna a sasea, adica s-a cam spulberat ideea ca cei doi soti, Raul Tisa si Alina au conceput un prunc pe timp de carantina. Asa ca la varsta de 27 de ani – nascuta pe 2 iunie 1992 la Targu Mures, va fi pentru prima data mamica. Nu cauta date pe WikiPedia despre Raul Tisa, nu o sa afli ce varsta are, dar nu e nici mai mare si nici mai mic decat sotia sa [ cu o marja de eroare acceptabila! ].

La capitolul avere, Raul Tisa si Alina Ceusan stau bine, nu o sa va dezvalui eu azi cat este de mare, dar ca sa va faceti o idee, e mult mai mare ca a mea si a ta la un loc! Am dat-o pe glume acum ca am aflat vestea cea mare, auzi tu – mai sunt trei luni si Alina Ceusan o sa nasca. Atunci sa vezi intrebari, o fi fata, o fi baiat, cate kilograme a avut, dar ce inaltime?

Iti dai seama ce realizare pe cei doi soti? Abia s-au casatorit anul trecut si hopa, ea insarcinata si el tatic. Pai asta da productivitatea muncii, sa mai zica cineva ca instagramaritle nu sunt bune!

Alina Ceusan însărcinată

Alina Ceusan e însărcinată pentru prima data

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.