Alina Greavu este Aluziva pe internet

Alina Greavu este Aluziva pe internet, iata cum e4RO a mai dezvaluit numele real ale unui YouTuber din Romania. Cine este ea? Pai a fost jurnalist – sau ma rog prezentatoare TV la Digi 24. Din spusele ei aflam ca si-a dat demisia din cauza de oboseala si de bani putini. Nu sta chiar rau, are 105 mii de abonati, contul fiind din 2014. Asa ca in clipul facut in 2019 nu am inteles despre ce perioada vorbeste. Ca daca avea 2000 de lei in mana in 2014 – ea ne spune ca si-a sters conturile de Social Media cand s-a angajat la Digi, cursul BNR la Euro era 4,387 – rezulta un salariu de 455 EURO.

Alina Greavu este Aluziva pe internet

Bai, nu scriam despre Aluziva aka Alina Greavu daca nu dadeam de stirile de ieri, cand aflu ca uite iar e scandal pe la Antena 1 – bine, Alina a fost la Digi 24, la Constanta – deci am aflat ca toata povestea cu Viorel si Vulpita e cam trasa de par. Ce nu e tras de par in ziua de azi? Cand auzi ce chinuri a indruat Alina la postul tv ai impresia ca ar trebui sa le plangi de mila.

Recunoasc ca in afara de Andreea Esca si de madam Gherge – nu mai stiu cum o cheama, habar nu am cine-s prezentatori la TV. La barbati il stiu pe Mihai Dedu, de pa Pro TV. Atat, il stiu dupa nume, stiu ca e mare de tot la propriu – a facut ceva sport de performanta, atsa e tot. Evident ca Maruta sau altii nu intra la categia asta, aia au firma, alta gasca in alta traista.

Descopar cat de bine e sa fii prezentator si nu prezentatare: Alina Greavu era pusa sa-si ia haine, Mihai Dedu vine cu doua sau trei camasi si un costum, gata garderoba. NU scrieti gresit garderopa, ca nu se poate! Corect este cu b nu cu p!

Alina Greavu

Alina Greavu este Aluziva pe internet

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.