Am castigat un iPhone gratis

Bai, nu stiu cum sa ma mai laud si cui, am castigat un iPhone gratis doar asa rasfoind internetul. Ce sansa, ce onoare pe mine! Cautam nu stiu ce si cand colo, ce sa vezi? Mare pe tot ecranul poza de mai jos! Norocul mei ca stiu la perfectie limba engleza, ca scrie clar acolo: hurry! Adica sa ma gramesc sa apas pe unul din alea trei butoane. Ai vazut ca nu e orice iPhone, e modelul 11 Pro. Bai ce norocos mai sunt, nici nu va zic site-ul unde am intrat, sa nu luati si voi premiul asta pe degeaba!

Am castigat un iPhone 11 Pro gratis

Bai daca-i ducea capul sa scrie si in romana, se umpleau astia de fraieri, sau ma rog cum isi zic ei – castigatori de aifoane gratis.Cred ca nu mai scapam noi de chestiile astea nici in anul 2200, iti dai seama cati copii apasa fericiti pe butoanele alea? Mami, am castigat un iPhone 11 Pro, mocca.

Cam asta e treaba, am zis sa scriu si asta sa nu ramana asa fara sa imi amintesc peste ani cum era internetul. Si asa stam in casa de atatea luni, macar sa mai castigam cate ceva. Daca asa merge treaba, ma si mir ca mai cumpara lumea telefoane, dar nu mai continui iideea, oricum nu are niciun sens. Asa ca asta a fost povestea de azi cu internetul, sa mai sap sa vad despre ce mai merita de scris in weekend. Bine macar ca si-a revenit FaceBook-ul, ca la versiunea nou a deja ma gandeam sa abandonez reteua si sa ma mut pe Vk.

Am castigat un iPhone

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.