Ametcea Cetin Daniel versus Gabriela Firea

Cetin asta e baiat bun – in ideea ca e blogger si are ceva trafic – de milioane d eori mai mare ca al meu – asa ca nu e de mirare ca a fost dat in judecata de catre domana premar Gabriela Firea [ fosta Vranceanu – era sa zic Vrancioaia ]. La prima vedere se pare ca domana a castigat mare parte din pretentiile avute [ 20.000 daune morale, din cele 450.000 cerute, publicarea sentintei pe www.cetin.ro dupa ce ramane definitiva, etc. ]. Nu e rau pentru un blogger de valoarea lui, sa fii dat la reparatia imaginei publice e ceva. Pana la solutionare mai vedem, prima infatisare la apelul pus de Cetin e in ianuarie 2020, deci mai e ceva timp.

Ametcea Cetin Daniel versus Gabriela Firea

Prima instanta a aprobat in parte pretentiile doamnei Firea, care in opinia mea e cam dura cu presa – fie ea si de tip blog. Prin actiunea ei ii da ceva apa la moara domului Ametcea, adica e suficent de citit ca sa fie posibila darea lui in judecata. Nu ca nu ar putea fi dati si altii mai mici, ca de – la noi sa pui pumnul in gura nu e chiar greu. De ce ii tin partea lui Cetin? Pai alde astia de duc oamenii la moaste au dreptul sa mai apara la TV, ca ori o fac de oaie, ori au ceva de spus, ori e campanie, dar noi astia mititei unde sa ne spunem oful? Pai pe internet, iar cum blogul personal e numa bun de dat cu capul, aici ne scriem fiecare ofuscarile.

Interesant mi se pare ca instanta a decis ca nea Cetin – nici nu stiam ca-l mai cheama si Daniel – a cam jignit-o pe madame, dar de 4.200 de euro nu de 100.000 cum i se paruse ei. Cat despre stergerea pozelor si articolelor nici pomeneala. A, publicarea deciziei instantei e de la sine inteles, ca sa vada poporul cum si ce patesti daca te iei de politicieni. A se tine cont: stirea e veche, dar eu acum am aflat!

Firea Versus Cetin

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.