Amintiri din prezent – 2018

Azi a plouat si s-a last putin frigul peste casa – de cate ori o sa va mai tot zic despre casa mea de la tara? Poate ca de multe ori, ideea este ca deja a inceput sa fie frig, asa ca am adus niste vreascuri de la cativa visini taiati si cu un brat de lemne de foc – tot din gradina, am ridicat temperatura de la 21 de grade la 27. In cateva minute, sa zic asa, cam saizeci.

Amintiri din prezent – 2018

Mi-am amintit de tinerete, cand faceam focul iarna la gura sobei si stateam cu sotia la o cana cu vin. Acum suntem amandoi raciti cobza, meditam la cum se scrie corect – as sau asi, asteptand sa ne treaca raceala si sa plantam niste hibiscus in gradina. V-am zis cat de mult nu vreau s amai aud de hibiscus – mai ales de cele violet? Dar dac aii plac sotiei ce sa fac?

Norocul nostru ca mai plantam si niste trompetute, un soi de planta cataratoare cu flori ca niste mici trompete rosiatice. Am vazut la cineva cum se suiau pana in varful bradului, de ziceai ca esti la Craciun cu becuri in brad. Daca tot suntem langa Arad imi vine sa rad cand vad ca unii chiar se intreaba cum se spune corect: tramvai sau tranvai. Evident nu cred ca sunt fani ai melodiei „Hei tramvai,  cu etaj şi tras de cai”, al formatiei Phoenix. Da, amintiri si iarasi amintiri, de data asta in anul de gratie 2018, luna septembrie. Toamna, cand se numara bobocii. Avem ce numara? Eu zic ca DA, dar sa asteptam sfaristul toamnei, prima bruma si apoi tragem linie!

Casa ecologica

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.