AMR 31

Asa-i la batranete, traiesti din amintiri. Pe vremuri cand armata era obligatorie, era o chestie cu AMR-ul asta, au mai ramas si cateva cifre care iti reaminteau cat mai ai de stat in armata. Asa si eu, mai am nevoie de 31 de articole sa ajung la miraculoasa cifra de 1.000 de articole pe site. Asa si? Pe urma? Pe urma pauza, nimic, nada – adica ramane cum a fost. Azi tinerii cred ca AMR este o prescurtare gen ABS, ceva legat de masina.

Portalul e4Ro incotro?

Cand am pornit proiectul eram in limba dupa chestii care incepu cu „e„, asa am ajuns sa am cateva site-uri de genul asta, e4RO, e4De, etc. Radea lumea de se tinea de burta, azi rad eu pentru ca ambele proiecte merg bine, chiar foarte bine as zice eu. A, mai este si e4UK, si ala merge bine, desi recunosc ca ar fi mers si mai bine daca ma tineam de ele.

Ma intreb ce-i de facut cu portalul e4RO cand ajunge la limanul celor 1.000 de articole, caci de proiect m-am lasat. De ce? Pai ca m-am luat cu altele, asa-i romanul inconsecvent. Nu mai zic de problemele site-urilor romanesti provocate de Google, trafic mic, bani putini, etc. Teoretic ar trebui sa devina un fel de site pentru clientii mei, unde sa-si publice articolele, a DA, director de articole se zice de fapt. Asta ar fi o idee, desi nu cred ca asta mai merge in 2019.

Asadar idei ioc, probabil ca a venit timpul sa ma ocup de alte proiecte mai vechi, dar la care nu am lucrat de mult. Inca mai am 45 de domenii si este cazul sa nu mai platesc domeniile degeaba, am o gramada de site-uri cu mai putin de 500 de articole, este evident ca nu au cum sa mearga, iar multe chiar au potential. Deja e4Ro a trecut de sase ani de cand este online, ar fi cazul sa mai adaugam ceva interesant pe site.

bloguri si bloggeri

Portalul e4Ro încotro?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.