Andra & Razvan Gogan

Vred ca nu am minte daca am ajuns sa scriu atat de mult despre vloggeri, azi le-a venit randul Andrei si lui Razvan Gogan. Am auzit de ea parca la Pro TV, vad ca sunt de fapt un cuplu si pe masura ce scriu am sa-i descopar si eu pe YouTube sa vad ce fac. Fac bine, ca altfel nu erau asa de populari, nu-i asa? Noi jucam mijitea sau ma rog mijita ca nici nu stiu cum e corect, ei fac vlogging si se amuza. DA, noi ieseam mult in natura, jucam fotbal, baschet si tenis de camp, iar ca sa ne aratam muschii de la cerebel jucam sah. Zilnic!

Andra & Razvan Gogan

Ce inseamna Andra & Razvan Gogan pe YouTube? Pai in primul rand peste 800 de mii de fani, milioane de vizualizari. De ce? Pai uite asa, ce noi cand ne uitam la ora 7 la Mihaela sau la Lolek si Bolek aveam o explicatie? Sau daca un coleg era mai popular insemna ca noi cautam sa aflam de ce? Pai unul era haios, altul avea guma de la nemti, altul jucarii faine, Mihai avea revista Pif, asa era atunci. Acum tineretul se uita la Andra si Razvan Gogan – au curaj sa-si puna numele pe afis – si asta e ok. Doar nu o sa ma uit eu la saizeci de ani!

Am tot cautat sa ma prind ce au cei doi mai special si am ramas la ideea de a cauta alta data, inca nu am prins ideea, dar am ambitia sa mai sap. Vloggerii sunt in voga azi, poate vor mai fi si maine, desi daca nu mai da nimeni Stan si Bran la TV ci Mister Bean, nimic nu e chiar vesnic, nu-i asa?

Andra & Razvan Gogan

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.