Andrei Cismaru – cine nu-i ca mine nu-i normal

Am recunoscut ca citesc destul de des blogurile celor care sunt recomandati ca infuenceri si au ceva trafic [ in comparatie cu mine ]. Asa am ajuns si pe blogul lui Andrei Cismaru, care scrie cam despre orice. Iar concluzia mea este ca se crede si el un fel de buricul Pamantului, ca cine nu-i ca el, nu e normal [ nu vreau sa folosesc termenul utilizat de el, ca sa nu-l asociez cu site-ul meu ]. Cum ajunge el la concluzia asta? Pai pe baza observatiilor personale, ise el cu un dulau la plimbare, iar aia cu piticanii nu stiu sa-si tina urmasii lui Bubico in lesa.

Andrei Cismaru – cine nu-i ca mine nu-i normal

Daca ar fi sa trag si eu concluzii dupa caini: am avut doar alasacieni, ca asa a fost sa fie, desi cel mai drag mi-a fost de fapt Molfy, un minion de curte, corcit cu restul cainilor din satul de bastina al bunicilor. DA, Lupita a fost fata de treaba, inteligenta, dar nici pe departe la nivelul lui Molfy sau macar a lui Ridiche [ alt metis, de culoare roscata, talie mica ] – deci daca ar fi sa ma ghidez dupa observatiile mele fata de stapanii dulailor, as zice ca multi – daca nu majoritatea – sufera de retard.

Asadar nu compara pe toata lumea cu tine, ca nu esti tu etalonul. DA, stapanii de caini de talie mica or fi dusi cu capul, dar la fel sunt si cei ai celor de talie mare. Ca doar nu aia cu pechinezi organizeaza luptele cu caini. Nu mai zic de placerea unora de ai timora pe trecatori cu potaia lor. Pe la 19 ani eram si eu cu mintea in colturi, ieseam cu lupoaica la plimbare prin parc si radeam cum se speria lumea de ea. Ei nu stiau ce stiam eu – nu musca fara comanda, dar NA – cum sa nu te dai mare cu un asa caine?

Cam asta e cu cei care au mereu un aer de superioritate derivat din ce? Din faptul ca pot sa scrie pe blog? Ii mai dau si eu cu parerea, ca altceva mai bun nu am ce face pe caldura asta.

catelusi

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.