Aniversare 2000 de articole

Am inceput acest blog acum noua ani si jumatate, ne-am reinventat pe noul domeniu ro.Org.ro si sper eu ca la aniversarea de 10 ani vom putea spune ca am recuperat traficul vechi si ca am evoluat. Asta daca onsideri ca aproape 6 mii de unici din cautari organice in 28 de zile e ok, eu zic ca pe de o parte e bine, pe de alta parte mai e mult de munca. Daca la 2000 de articole ai abia 200 de unici pe zi, la 4.000 abia daca te apropii de 500. Dar cum ziceam, depinde cat si despre ce scrii pe blogul tau.

Aniversare 2000 de articole

Eu sincer sa fiu nu cred ca am scris pana acum ceva interesant, am folosit mai degraba blogul pentru a testa ce se cauta pe net, avand norocul de a fi indexat rapid de motoarele de cautare. Asa am ajuns sa scriu o gramada de articole fara prea mult continut interesant, ca unic este fara doar si poate.

Scopul meu? Pai as vrea sa ajung sa zicem la 10.000 de unici pe zi din cautari organice, teoretic asta ar insemna minim 1000 de euro lunar din trafic, ceea ce este ok din punctul meu de vedere. Nu vizez eu la un milion de cititori lunar, asta m-ar transforma intr-un influener, ceea e nu am cum sa fiu.

Deci ne revedem la urmatorul prag, 3000 de articole pe site. Nu stiu cand va fi asta, poate peste doua luni, sau peste doi ani. Suntem online din 2013, la anul facem 10 ani de cand batem apa in piua pe internet,nu e nici mult dar nici putin. Probabil ca va trebui sa muncesc mai mult la calitatea articolelor, dar sa nu anticipam, am mai zis eu asta si in trecut.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.