Anul 2022 incepe promitator

Anul trecut am pierdut 90% din site-uri si evident cam tot venitul adus de ele. Le-am recuperat cu ajutorul DIICOT-ului si azi am recuperate cam 70& din ele. Evident ca s-a pierdut mult in cele sase luni cat nu au fost online, dar se pare ca veniturile incep sa creasca, iar daca reusesc sa ma mentin, pot visa la peste 1000 de euro pe luna. Evident ca ceea ce nu-mi convine este ca am pierdut un domeniu valoros luat rapid de un polonez hraparet, iar pe de alta parte mult trafic vine inca din Social Media, ceea ce implica munca de zi cu zi.

Anul 2022 incepe promitator

Asa cum se vede din grafic am reusit un 32,39 euro pe zi ieri, am muncit ceva sa vad ce site merita promovat si a fost ok. Totul are la baza studiul amanuntit al site-urilor, ce rankeaza, ce citeste lumea in Social Media la distribuirile din grupurile mele, etc. CPC-ul este de 0,41€, nici prea mult dar nici foarte putin. Va trebui insa sa fac cumva sa generez venit de pe site-urile care aduc peste 1€ la o accesare, asta este urmatorul pas important care trebuie facut.

O sa ziceti ca la planuri suntem cu totii buni, ei bine eu deja stiu cum se face – din pacate nu e chiar usor. Ne-am mutat de pe .com pe .ro si sper eu ca sta va aduce ceva mai multi clienti pe partea de prestari servicii. Asta e treaba cu munca online, trebuie sa fi imereu in miscare, sa te adaptezi noilor cerinte ale pietei.

Momentam am cateva domenii pe TLD .ro: ro.org.ro, wPress.ro, iSanatate.ro, icursuri.ro, 2fb.ro, banimarunti.ro si kitgoblen.ro, mai am doua dar renunt la ele in cateva luni. Daca trec de 11.000 de euro venit doar din trafic pe site-uri o sa zic ca mi-am facut planul pe anul acesta.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.