Apocaliptolog – o noua meserie de viitor

De curand a aparut o noua stiinta, apocalipsologia – iar sepcialistii in acest domeniu se numesc apocaliptologi. Asadar daca vrei sa stii cand va veni apocalipsa, iei legatura cu un apocaliptolog si contra unei sume modice afli cum poti sa scapi. Evident ca sfarsitul lumii nu a fost in 2012, desi maiasii se referau la sfarsitul sanselor de a intra Romania in Schengen.

Apocaliptolog – o noua meserie de viitor

Uite ca am zis eu sa fac ceva si pentru cei mai noi apocaliptologi, sa le fac eu cunostinta cu publicul lor, cei care vor sa se puna la adapost de ce e mai rau in cazul ca vine apocalipsa in timpul vietii lor. Nu te costa mare lucru, cu 100 de euro poti sa iei o asigurare in caz de apocalipsa, deci nu mai ai de ce sa te temi. Dar cred ca mai intai ar trebui sa discutam si sa aflam ce este aceea apocalipsa. Pai e simplu, nu este vorba de sfarsitul Pamantului, ca ala vine peste 13 miliarde de ani, deci nu are rost sa platesti de pe acum o asigurare.

Apocalipsa este asa cum ii zice si numele lipsa de apoca, deci de asta trebuie sa te feresti si sa iei neapart legatura cu un apocaliptolog. In curand o sa avem cu totii nevoie de o asigurare caci scapare nu au decat cei asigurati, restul vor fi loviti din plin si va garantez ca o sa usture. Mai multe date si dovezi vor vi postate pe site de catre futurologul Naie fara … mai multe cititi sambata viitoare pe site-ul nostru!

Apocaliptologie

Apocaliptolog – o noua meserie de viitor

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.