Articole de vanzare

Portalul e4Ro scoate la vanzare in sistem bulk (cantitati mari) de articole deja scrise pentru diferite site-uri din retea, care din pacate nu au fost publicate la termen. Cantitatea scoasa la vanzare este de 8000 articole, dit totalul de 11.000 avute pe stoc.

Livrarea articolelor se va face in termen de cateva zile (doua sau trei) de la receptionarea platii, deoarece vor trebui verificate din punct de vedere gramatical, al calitatii SEO si probabil actualizate (in mica masura – de exemplu anul, din 2011 sau 2012 va deveni 2013).

Vom posta doar titlurile pentru a va face o idee despre nisa pe care sunt scrise. Cumparatorii pot solicita si un link nofollow postat pe portalul e4ro catre articolul respectiv, intr-un articol de prezentare al site-ului pe care vor fi postate.

Daca doriti sa comandati o anumita nisa va rugam sa ne lasati un mesaj cu nisa dorita pentru articole, un angajat al portalului se va ocupa de selectionarea lor si veti fi anuntati cate articole sunt disponibile pe nisa respectiva. Pretul unui articol este de 1 euro, comanda minima fiind de 15 articole.

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

  • Mariana

    Doresc eu sa achizitionez 50 articole despre Horoscop, Numerologie si alte subiecte de genul acesta! Astept sa imi ziceti cand le puteti livra sau daca aveti pe aceatsa nisa articole!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.