Articolul 249 din Codul de procedura penala

Stiu ca vestea e veche, dar azi stateam si ma gandeam, oare ce scrie mai in articolul 249 din Codul de Procedura Penala, asa ca m-am uitat si am ramas masca: nu pentru ca nu intelegeam ce citesc, ci de interpretarea care se poate da urmatorului text:

Art. 249. CPP: … pentru a evita ascunderea, distrugerea, înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a bunurilor care pot face obiectul confiscării speciale sau al confiscării extinse ori care pot servi la garantarea executării pedepsei amenzii sau a cheltuielilor judiciare ori a reparării pagubei produse prin infracţiune.

Ma intelegi? deci se pune sechestru ca sa nu fugi cu bunurile, dar cum sa fugi mai cu site-ul? Zic si eu, nu dau cu parul? Clar, baiatul ala – am inteles ca era un tip pe care-l ducea capul, nu era ca mine un blogger amarat – a incalcat legea. Dar cum sa pui mai sechestru pe site? Nu era mai corect – suspendat activitatea pentru ca .. si o explicatie asa pentru analfabeti ca mine?

De ce ma mir? Pai daca premierul e suspect si acuzat intr-un dosar penal si uite ca e inca premier, acum ce o sa-i faca lu nenea asta cu filme pe net? Si culmea ca nu e singurul, iar si mai culmea este ca nu si le-au inchis! Ce spera? Ca nu vor pati la fel? Ba DA, asa o sa pateasca, ca asta e viata, calci stamb si mai esti si neica nimeni, la piteala! Acum daca mai scrii carti in loc de bloguri, scapi mai repede? Pacat de el, era bait tanar Andrei Avădanei asta.

sechestrat site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.