As merge intr-o croaziera, dar unde si cat ma costa?

Va ziceam ca ma gandesc sa-mi fac un blog de calatorii, dar ca sa incep cu ceva ar trebui sa merg eu undeva, mai exact intr-o croaziera. Ideea e ca as vrea sa merg cu sotia si sa ma coste maxim 1000 de euro. Evident ca as vrea sa fie cu plecarea din capitala, ca sa nu bat eu drumul pana stiu eu unde – am vazut croaziere pe Dunare, dar plecarea era din Germania sau Austria, ceea ce nu-mi prea convine!

As merge intr-o croaziera, dar cat ma costa?

Am vazut oferta de croaziera pe Mediterana de 12 zile cu doar 569 de euro de persoana, ideea este ca la multe se mai percep taxe de port + excursii, nu mi se pare prea corect, adica ai cas asi masa asigurata dar nema excursii? La asta de care va zic plecarea este din Genova si te dai jos la Civitavecchia, Roma. Chiar merita sa zic asa, pacat ca nu am cum sa merg eu acum.

oferta

Hai sa nu o mai lungesc ca oricum am tot verificat ofertele de croaziere si vacante ieftine, dar nu m-am decis unde sa merg, ca asa e omul, munceste si la concedii si vacante renunta mereu. Poate te decizi tu si imi zici ce ai ales, povestesti pe Drumetul.Info cum a fost, asa o sa stie si lumea unde e mai ok sa mergi in vacanta, iar eu nu mai risc nimic, ce zici? Banuiesc ca cei care merg 17 zile in croaziera peste ocean nu trec pe aici, nu-i asa? In fine, daca treci pe aici, lasa-mi un semn sa stiu canu am muncit degeaba cautand oferte, sau mai bine vezi singur ofertele, ca de discutat discutam pe urma! Concediu placut!

Croaziera pe mare

As merge într-o croaziera, dar cat ma costa?

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.