Asa-i romanul cand te tepuieste [ nu plateste? ]

Ma uitam azi prin lista de clienti si hopa, ce vad eu acolo? Pai vad doi baieti de nota zece, unul dator de anul trecut – am tot vorbit din 2 in 3 luni, zic mai nene, ai sa dai niste bani sau ce facem? A, o sa colaboram noi in curand ca am niste clienti pe SEO, te caut eu. Asa a mai trecut o luna si inca una, omul nu a mai aparut. Nu zic, am luat ceva coco de la el, da chiar asa ma duci cu vorba. Altul si mai bun, de cand il stiu a platit cu intarziere, pana cand nu a mai platit. Nu sunt multi banii, dar omenia e mai de pret zic eu!

Asa-i romanul cand te tepuieste [ nu plateste? ]

In total nu cred ca am luat teapa mai mult de 200 sau 300 de lei, dar totusi, tot teapa se zice ca am luat. Cand zici ca omul e serios, hopa ca el te surprinde. De ce scriu despre asta? Pur si simplu mi-am adus aminte, am zis sa nu ocolesc subiectul teparilor pe internet. Vreti nume? Ei bine nu le dau, ca nu faci o lista cu toti magarii pe care-i intalnesti in viata. Asadar acest articol vine nu neaparat din frustrare, caci cu siguranta nici macar nu m-am nervat [ singura data a fost cand unul mi-a tras teapa pe SeoPedia cu 12 lei! da ma, asa putin, dar a fost o chestie urata rau de tot! ].

Deci fara sa dam nume ca nu-s importante, fara sa vreau in mod specific ceva, mi-am adus aminte ca am luat si eu teapa, daca pot sa zic asa de la astia doi clienti. Ce au in comun?m Pai targuiala asta la pret, lasa mai ietin ca iau mai mult, hai ca nu am bani, etc. Cu cat e mai plangacios cu atat e mai tepar romanul nostru [ ca nu lucrez cu indieni sau pakistanezi, ca as fi scris despre ei, evident! ].

Cum sa te ferești de tepe

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.