Augustin Viziru a castigat Ferma 2020

Augustin Viziru a castigat Ferma 2020, cel putin asa sustin surse din inerior. O sa vedem curand daca informatia a fost reala sau doar un zvon facut sa atraga cititorii pe site-urile care au dat deja stirea. Noi am mai primit pe parcursul anilor informatii din interior, asa ca nu ne mira ca si de data asta cineva a venit sa ne vanda rezultatul [ pe ce? ]. Ati vazut cu totii ca Mihaela Radulescu l-a adus pe Augustin la Ferma: sateni versus oraseni, iar el si-a cam facut de cap din prima zi. Ales [ sau pus ] fermier sef inca de la inceputm, acesta a venit cu o viziune personala la regulamentul concursului.

Augustin Viziru a castigat Ferma 2020

Augustin Viziru era cat pe ce sa castige Ferma la prima sa prezenta, doar ca s-a accidentat la mana si medicii i-au interzis sa continue lupta. Acum a venit cu forte proaspete si in 2020 a castigat fara mari emotii Ferma si cei 50.000 de euro oferiti ca premiu. Ce-i drept, cei care au fost inca de la inceput in concurs au luat banii astia si fara sa castige, pentru ca fiecare saptamana in care stai in Ferma iti aduce bani. Pentru unii mai multi, pentru altii mai putini.

Portalul e4Ro are mereu stiri din astea, care au ca sursa se informare ponturi primite din interior. Asa este si in cazul de fata, cand am aflat cineva va castiga Ferma 2020: Augustin Viziru. Pro Tv nu mai ia de mult prin surprindere auditia, iar faptul ca Anisia Gafton a parasit competitia de la inceput, i-ar fi dat ceva sanse in plus Annei Lesko.

Stiti de ce-mi place mie emisiunea asta Ferma? Pentru ca ne arata adevarata fata a vedetelor. eu as fi vrut sa castige bucatarul Gabi, adica Gabriel Toader. A fost cel mai autentic din emisiune Seria din 2020 ne-a mai dat un cuplu: George Burcea și Viviana Sposub. Astia s-au pupat pe tot parcursul emisiunii, ai impresia ca altceva nu faceau. Au mai fugit si in padure, probabil ca hormonii si-au spus cuvantul. O fi ramas insarcinata Viviana?

Dupa cinci ani de la participarea sa la Ferma, Augustin Viziru reuseste sa castige in 2020 marele premiu de 50.000 de euro! Nu mai este mult si ce spunem noi aici se va confirma pe micile ecrane. Puteti distribui stirea, sau din contra, puteti nega adevarul pana la proba contrarie. Eu va garantez ca nu ne inselam aproape niciodata, desi evident sunt sanse minime sa fim si noi pacaliti de cei care ne dau informatii. Doar ca asta se intampla foarte rar, iar de data asta suntem siguri ca persoana care ne-a dat informatia este de incredere.

Augustin Viziru a câștigat Ferma 2020

Augustin Viziru a câștigat Ferma 2020: săteni versus orășeni

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.