Aurelian Ciocan de la LA

Putina lume stie ca trupa LA s-a numit asa dupa numele celor doi care au infiintat-o la Tulcea. Liviu Varciu a dat L-ul si Aurelian Ciocan A-ul, asa a luat nastere o trupa care prin anii 1998 facea ravagii pe litoral. Evident pentru ca Liviu s-a nascut la Constanta, in 1981, deci avea fix 17 ani cand a decis sa se faca interpret de muzica – cum ii zice nu stiu, dar e muzica cu siguranta! Banuiesc ca nu e nimeni care sa nu stie melodia „Ochii tai„, desi eu sincer apreciez la mult aia cu „Toata viata mea„. E chestie de gust, va zic eu!

Aurelian Ciocan de la LA

Ati mai auzit de Aurelian Ciocan de la LA in ultima vreme? Nu prea cred, iar ca fapt divers, cred ca mai lipseste un A la numele trupei, pentru ca din trupa a mai facut parte si Adrian Zainea. Trupa LA s-a destramat, chiar daca oficial ea inca mai exista. Cei trei au decis sa ia o pauza, una mai lunga se pare. Am inteles de ce s-a ajuns aici. Pentru ca Liviu a ales televiziunea – el zice ca-i actor, dar dupa casatoria cu Adelina Pestritu, Varciu nu a mai fost cel pe care-l stiam.

Despre Aurelian Ciocan nu mai stim nimic, am inteles ca si al doilea A a plecat prin Anglia, asa ca este evident ca e mai odihnitor sa apari la TV decat sa mergi la concerte. Fiecare cu viata lui, iar Ache – numele de scena a lui Aurelian o are pe a sa. A devent afacerist, antreprenor cum se zice mai stiintific, pune termopane. Iti dai seama ce schimbare? Dar macar e tot in Constanta. Adica acasa, pe cand ceilalti doi sunt unul in Bucuresti si altul la Londra.

Aurelian Ciocan

Aurelian Ciocan de la LA [ Ache ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.