Averea lui Sebastian Dobrincu

Crezi ca e greu sa ajungi milionar sau sa ai o avere impresionanta chiar daca esti roman? Ei bine NU, exemplul care confirma regula este Sebastian Dobrincu, romanul care a ajuns milionar la mai putin de 21 de ani [ cati are acum! ]. Crezi ca esti prea tanar ca sa faci bani din freelancing? Ei bine Sebastian a facut primii sai bani la 11 ani [ sic! ] cand a creat un site pentru o companie care construia iahturi. Chiar as vrea sa vad site-ul ala, dar nu cred ca o sa aflam care este, asa ca mergem mai departe pe urmele milionarului roman.

Averea lui Sebastian Dobrincu

Daca ai de gand sa faci si tu milionul de dolari, afla ca Sebastian Dobrincu a facut prima suta de mii de dolari in clasa a XI-a, adica cand eu abia invatam cum sa cer niste bani de buzunar de la parinti ca sa plec la mare. Avea inca de pe atunci o mica avere, eu cum ziceam, nici acum nu am 50 de mii nu 100! Evident ca a emigrat in SUA, imediat ce a terminat liceul si ca sa va las cu gura cascata, plateste numai chiria 15.000 de dolari pe luna! Adica cam cat castigul meu anual!

Deci pe scurt Sebastian Dobrincu a facut site-uri o vreme, se pare ca se pricepea cumva daca a facut avere si la 16 ani deja fusese in California [ cum i-au dat americanii viza? ]. Banii adevarati insa i-a facut din programare, primul sau Strat UP a realizat o platofrma care facea statistici [ aici problema e cum sa culegi datele, ca restul o spune matematica singura! ]. Evident si forma de prezentare si modul in care stii sa-ti vinzi produsul.

Secretul lui Sebastian Dobrincu a fost munca si visurile indraznete! Adica de ce sa nu vrei sa fi isi tu milionar, sa ai tot ce-ti doresti? Trebuie sa vrei, dar mai trebuie sa si muncesti la asta. Evident ar trebui sa gasesti ideea salvatoare, nisa ta catre succes. Azi l-am vazut la Maruta alaturi de Marius Moga incercand sa se lanseze in muzica. Melodia mediocra, dar daca stii sa o vinzi, parca-l vad vedeta si pe Sebastian. Important e sa vrei, sa poti si sa fii acolo unde trebuie la momentul oportun. De rest se ocupa norocul.

Unde traieste Sebastian Dobrincu? Evident in San Francisco, mai exact in Silicon Valley – locul unde sa da ora exacta in IT. Cati nu viseaza sa faca si ei o zona ca cea din America, doar ca se pare ca acolo e ceva care da un plus celor ce vor sa faca ceva in IT. Chiar si romani, nu conteza. Site-ul lui nu e cine stie ce, dar e pe programare si cel putin stii ca liniile alea de cod fac exact ce zice el ca fac, nu risti nimic folosindu-le. Cam asta e milionarul roman care vrea sa se lanseze in muzica laturi de Moga.

Sebastian Dobrincu

Averea lui Sebastian Dobrincu

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

  • Fan E4RO

    Un articol de toata bafta, scris intr-o invidie care denota frustrarea ta fata de ce a reusit baiatul asta. Nice job!:D

    • Ro

      In mod evident nu cred ca o sa mai apari pe blogul meu pentru ca nu ti-ai lasat adresa de email si deci nu o sa fii anuntat ca ti-am aprobat comentariul si ti-am raspuns la el. Frustrat? De ce? L-am laudat pe Sebastian, bravo lui ca a reusit si l-a dus capul cum sa faca bani pe baza cunostintelor sale. Ca nu-mi place cum canta? Ce sa vezi, ca am si eu dreptul la opinie, poate ca am ceva studii muzicale, sau pur si simplu imi dau cu parerea legat de o melodie. Ca nu-mi place site-ul lui? Nici al meu nu-mi place, asa ca ma repet: am dreptul la propria opinie, fara a ma simiti cumva frustrat, ca blogger imi dau cu parerea, atata tot. Ma bucur ca ai ajuns pe blog, habar nu am cum, dar e bine ca ai avut rabdare sa citesti! Bafta si te astept cu primul tau milion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.