Azi ne-a vizitat Zoso, multumim!

Azi pe la ora 9:44 ne-a facut onoarea Zoso sa ne vizteze site-ul, a stat ceva si a frunzarit pana pe la 9:58 – eu nu aveam atata rabdare nici sa ma pici cu ceara, dar asta e alta discutie. Inca un minut si era sfertul academic, deci chiar ne bucuram ca in sfarsit si-a facut timp si ne-a calcat pragul dupa atata vreme. Sper ca i-a placut pe la noi, ar fi putut sa lase si un comentariu sau doua, sa-i stim opinia. Culmea e ca ne-a vizitat si pe Patreon, parca vad ca ne da macar 1 euro pe luna, sa avem si noi un sponsor!

Azi ne-a vizitat Zoso, multumim!

Tot ce-mi doresc e sa nu ne critice pentru greselile de tastare, ca la alea gramaticale ne asumam raspunderea [ motiune de cenzura? ]. Acum cred ca s-a prins ca mai trag cu ochiul la ce scrie el, asa ca am scris despre Alina Ceusan, sper ca a vazut ca l-am mentionat la sursa, am mai scris despre Sebastian Bargau, aici nu mai stiu de unde m-am inspirat, ca sunt si eu cam batran si la aproape 70 de ani mai uiti si unde ti-ai pus ochelarii, dara-mi-te de unde te-ai inspirat pentru subiecte. Zoso si Cetin sunt preferatii mei, evident.

Vad ca nu ne-a mai mentionat nicaieri, deci nu l-am enervat sau ma rog, nu suficient ca sa merite efortul sa ne spuna ceva. Hai ca asteptam si vizita lui Cetin, apoi poate trece pe aici si Radu [ Nwradu ], asa mai avem si noi ceva trafic. Nu ducem lipsa, dar nici nu ar strica cateva zeci de [ mii ] de persoane zilnic pe la noi prin ograda. Chiar, va dati seama ca unii mai lucreaza inca pe Windows 7? Da mai, in 2020 – ca nu mai e mult, pe versiunea a saptea [ de la coada ] a lui nea Bill. Da, nu zic ca Win 10 e perfect, ba din contra.

Zoso

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.