Cati bani poti castiga din blogging?

Multi se intreaba cati  bani poti castiga din blogging in Romania, iar eu raspund far asa ezit: multi! Am un blog care a fost infiintat acum doi ani, a reusit sa-mi aduca destul de repede 5.500 de euro. Mai am doua bloguri interesante, unul nu mai este acceptat pe FaceBook, banuiesc ca datorita trecutului sau de pana sa-l cumpar eu. Uite ca merge binisor numai din trafic organic. Asta de va spusei pria data, cel cu venituri de peste 5.500 de euro, i-a facut recunosc din distribuiri, nu din trafic organic, care desi este, nu e suficient sa aduca venituri substantiale.

Cati bani poti castiga din blogging?

Nu sunt eu nici la degetul mic a lui Dan Cadar, dar tot ma laud cu ceva trafic pe ITzone, asa ca sper sa ne mentinem si dupa ce trece criza asta. Azi de exemplu abia am ajuns pana la ora asta la putin peste 1000 de unici. Venituri? Nici macar de o bere buna, la sticla. Norocul meu ca macar primim si luna asta bani, adica de fapt luna viitoare. Grea luna o sa fie mai, a 5-a din an si cea mai slaba incasare din ultimii 5 ani! Normal, azi au fost Floriile, nu sta lumea pe net.

Pana acum beneficiam de minim 2 – 300 de euro lunar de la clientii mei, cum majoritatea se ocupa de transport international, adio incasari! Mai am pe unul care ofera filme si programe TV, ala mai plateste inca. Mare belea si criza asta de COVID, nu credeam sa ma afecteze si pe mine asa de drastic. La altii le merge bine, vad ca au trecut de milionul de unic pe luna, nu e rau deloc. Nici mie nu mi-e rau pe FaceBook, dar nu ii aduce venit treaba asta, asa ca cine stie: poate era mai bine sa fiu pregatit si pentru astfel de situatii.

Ungurul Bulan

Câți bani poți câștiga din blogging?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.