Cine mai face bani pe timp de criza?

Daca ar fi sa ma laud, as zice eu! Lucrez de patru ani pentru e4RO, evident ca scriu pe site-urile din portofoliu si ma sustin exclusiv din veniturile online. Da, prin doua sau maxim trei campanii pe luna, ma simt multumita. Portalul castiga din AdSense si eu de pe urma campaniilor facute pentru companii mici si mijlocii. Nu am prins nicio campanie mai mare, asta pentru ca nimeni nu a apelat la mine, nefiind influencer cu nme sonor. Evident ca o duceam acum bine daca faceam si eu dezinfectanti, sau ma rog – aveam un stoc mare de spirt [ alcool medicinal ].

Cine mai face bani pe timp de criza?

Daca ai un site cu filme online, daca ai filmul Contagion subtitrat in limba romana, ai facut rost de vizitatori pe site in cateva zile cat nu ai facut in tot anul. Alte idei? Pai sa zicem ca ai un grup de romani cu 40.000 de membri, asociat cu o pagina cu 41.000 de fani. Ai sansa sa te apuci de promovare online, asa mi se pare mie oportun in aceste zile de izolare acasa.

Revenind la filmul din 2011 – Contagion, parca facut pe scenariul zilelor acestea: un virus plecat din China care afecteaza intreaga planeta, conduce la exact aceiasi pandemie cu care ne confruntam azi. Finalul este unul fericit, se gaseste un vaccin care salveaza planeta.

Scenariu acutal: de fapt sunt trei scenarii pe care le prevede doctorul Kim Woo-Jiu din Coreea de sus – varianta optimista ar fi ca prin iulie sau august virusul dispare ca cel de gripa ordinara, scapam de Ordonante militare si viata revine la normal. Putin probabil sa se intample asta. Varianta cea mai plauzibila este ca daca avem noroc si scade numarul de infectari in emisfera nordica din cauza venirii sezonului cald, in emisfera sudica va fi evident frig si la iarna pandemia revine. Adica un fel de cerc vicios, pana cand ne imunizam astia scapati din mainile coronaviruslui.

A treia varianta este cea din filmul Contagion, se gaseste un vaccin si scapam de probleme. Sau avem bafta si virusul Covid 19 sufera o mutatie mai putin letala si gata problemele! Astea trei scenarii sunt iarasi o sursa de bani pentru cine se apuca sa scrie zilnic despre asta.

Contagion  2011

Contagion – un film din 2011 despre zilele de azi

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.