Foamea de bani sau fuga dupa publicitate

Nu neg ca acum sase sau sapte ani eram in stare sa fac orice sa iau publicitate la mine pe site-uri, azi mai fac cate o oferta pentru diversitate, sa fie acolo. Ba vand scump, ba vand ieftin, dupa cum ma trezesc dimineata. Am descoperit ca mai interesant e sa stau eu in banca mea si sa vina banii de la Google, ca vin si nu sunt putini si nici nu trebuie sa fac mare lucru, doar sa mai scriu ceva pe blog si gata. A, depinde ce scrii – daca te uiti la e4RO asta, nu cred ca scoti de o ciorba de burta la restaurant!

Foamea de bani sau fuga dupa publicitate

Vad ca unii cu site-uri mari tot cauta sa vanda publicitate la ei pe site-uri, ei bine cata poti sa vinzi ca sa poti sa-ti permiti sa te joci cu continutul? Dar cine sunt eu sa comentez astfel de lucruri? Dar nu m-am putut abtine, stiu sigur ca poti sa scoti lejer 1000 de euro pe luna din AdSense, scriind zilnic si cu discernamant. DA, poate ai nevoie si de putine [ minime ] cunostinte de online, sa stii sa folosesti WMT si alte chestii ca sa poti gestiona traficul pe site.

Pai daca iti dau astia sa zicem asa 50 de euro pe un articol, ai nevoie de 20 ca sa faci 1000, ceea ce iti zic eu e greu de gasit luna de luna. A, daca prinzi un Carrefour sau un Vodafone te-ai scos! Iti dau cat? Poate 100 de euro, sau poate 500? Asa si cati din astia prinzi lunar? Ma uit la aia marii si vad 1 pe trimestru sau la jumate de an. Sfatul meu? Luati bani de la toti, dar tineti site-ul curat, merita in timp, iti garantez!

Cultiva banii

Foamea de bani sau fuga după publicitate

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.