BCR click 24 inaccesibil

Ce faci in cazul in care contul tau de la BCR Click 24 nu mai este accesibil cu ajutorul token-ului? Ma aflu in situatia neplacuta de a incerca sa accesez contul meu si mi se spune ca aprola sau usr incorect. Dar de fapt veva nu merge la serverul lor, sau informatiile afisate nu sunt tocmai ok. Ce fac in situatia asta duminica la ora 14?

Cei de la BCR, daca tot au marit comisioanele de la 75 de bani la 2 euro, ar trebui sa ofere si serviciile de calitatea aferenta scumpirii, insa iata ca stai si te uiti ca magarul la calendar, in loc sa poti efectua platile urgente. Mai ai si ghinionul de anu fi in tara, esti un om mort.

Te-ai izbit de astfel de probleme? Sune cum ai rezolvat? Nici nu stii cati sunt in situata asta disperata si cauta solutii.

Update: Iata ca au reusit sa afiseze zi anuntul corect, suntem in mentenanta! Pai nu era mai bien sa o faca de la inceput? Nu sa stai si sa tremuri ca nu mai ai acces la cont, dar in fine, traim in Romania si asta ne ocupa mai tot timpul! (vorba unui prieten).

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.