Becuri wireless

N-ai fi crezut nu-i asa ca in ziua de azi nu mai ai nevoie de fire nici macar pentru becuri, iar canile care-si schimba culoarea sau afiseaza desene cand pui ceva fierbinte in ele, vor fi la ordinea zilei. Un bec din asta WiFi costa intre 50 si 200 de lei, depinde de producator si de puterea lui. Eu unul nu mi-as impanzi casa cu tot felul de dispozitive WiFi, asa sunt eu mai conservator si ma gandesc ca prea multe unde strica. Poate sunt eu mai anti-progres, cine stie? Dar parca prea multa tehnologie e prea mult pentru unul ajuns la varsta pensionarii.

Becuri wireless, preturi si producatori

Deja am trecut de ani buni la becurile LED, alea de consuma putin dar si lumina dau la fel de putin, daca nu pui mai multe si nu alegi o putere cat de cat mare. Sunt insa foarte utile acolo unde arzi lumina de pomana, nu trebuie sa citesti, dar nici sa stai in intuneric nu poti. Pentru lucru sincer, NU recomand. Desi exact eu nu respect ceea ce spun altora, dar asta e o alta poveste.

Am ajuns ca ne incarcam mobilul wireless, am deja soneria fara fir si mai nou vad ca pot sa-mi pun si becuri la fel. Ma gandesc ca o fi vorba de intrerupator WiFi, ca doar nu merg fara curent? Am sa ma documentez, dar cred ca e vorba de comanda cu ajutorul telefonului sau mai stiu eu al carui dispozitiv a luminozitatii. Pana la urma tot la curent il pui, nu-i asa? Iti dai seama ca e util sa zicem, la intrarea in casa, afara. Vii frumusel si pui un bec din asta, apesi pe telefon si se aprinde, fara sa mai montezi un intrerupator pe undeva. Nu-i tocmai rau. Dar nici visul meu nu este.

Maine cand deja o sa avem deja robotul dotat cu AI in casa, o sa comandam totul de pe telefon sau tableta, nu vor mai exista fire, nu-i asa? Ca si incarcarea este azi wireless, deci baterie, telefon si asta e tot ce ai nevoie. Dar incarcatorul ala WiFi nu e pus in priza? Sau si el e tot wireless? Hai sa nu fim asa de rai, e mai usor sa stai cu un smartphone la care nu mai ai nevoie de fire. Casti fara fir, incarcarfe fara mate intinse peste tot, ce viata buna mai avem noi astia din mileniul trei!

Becuri wireless

Becuri wireless, preturi și producători

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.