Beliver by Imagine Dragons

Ieri ma uitam la Pro TV la Vocea Romaniei si am ascultat-o pe Catalina Antal interpretand melodia Beliver by Imagine Dragons [ sper ca el este autorul, caci este excelenta! ]. Este o melodie destul de des adusa pe scena de la Pro TV, am ascultat atatea versiuni ca nici nu mai stiu care o fi originalul – mai ales ca inclusiv Imagine Dragons are mai multe versiuni. Am ascultat melodia inclusiv la The VOICE Česko Slovensko, ceea ce spune multe, nu-i asa? Si DA, sunt acum si eu un credincios!

Beliver by Imagine Dragons

Daria Cojocaru a interpretat melodia Beliver la X Factor, deci daca Imagine Dragons este autorul, ce pot sa mai zic? Bravo, de trei ori bravo Dragons!Melodia a ajuns chiar si in Rusia, am ascultat-o la Vocea juniorilor, asa ca nu e de mirare ca de exemplu melodia Demons are peste 700 de milioane de vizualizari. Believe it or not? Iar canalul sau are doar aproape 20 de milioane de urmaritori iar pe FaceBook doar 13 milioane si jumatate de fani!

Hai sa comparam succesul lui Imagine Dragons si al Innei de exemplu. Pe Youtube, celebra Inna are 5,55 milioane de urmaritori, pe FaceBook 11 milioane, deci cine conduce detasat? Evident Dragons! Iar Irina Riemes care e in juriu are 483 de mii, cred ca deja lucrurile sunt mai clare. Hai sa o mai aduc in discutie si pe celebra Bilionera [ Otilia Bruma ], care a ajuns la maxim 500 de milioane de vizualizari. Oare de ce nu-l ascultam mai des pe Dragons? De exemplu Thunder are peste 1,3 miliarde de vizualizari, iar Beliver 1,2 miliarde! Am spus zic eu totul despre celebritate si Pro TV sau alte televiziuni din Romania.

Imagine Dragons

Beliver by Imagine Dragons

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.