Biagio Scrofani – afaceristul holtei de la Gospodar fara pereche

Azi am realizat ca Biagio Scrofani nu a aparut de niciunde, este o vedeta a televiziunilor, care a decis ca tot ce-i lipseste este o sotie, asa ca unde o poti gasi mai repede daca nu la Pro TV la Gospodar fara pereche. Asa ca a lasat el timiditatea deoparte si s-a prezentat de la Targu Frumos tocmai in Bucuresti, de unde au si aparut patru pretendente, la care s-a mai adaugat exact castigatoarea, eliminata de alt gospodar. Asa ca acum Biagio are nu doar bani, dar si partenera de viata.

Biagio Scrofani –  la Gospodar fara pereche

Sunt sigur ca mutle fete tanjesac azi dupa inima lui Biagio Scrofani, doar ca el deja a ales cine ii va fi alaturi de acum la cules varza. Sicilianul, urmas a lui Corleone probabil, a ales sa vina in Romania sa-si implineasca visul. Asa ca a lasat acolo trecutul si s-a indreptat cu pasi mari catre viitor. Viitor insuratel, daca este sa ne luam dupa ce am vazut in ultimul episod din Gospodar fara pereche.

Valerica Croitoru este cea care a ajuns mai apropape de inima lui Biagio, ma si gandesc deja cum va fi sa stie ca o va chema de acum Scrofani. Rivala Valericai a plecat in lacrimi, fiind convinsa tot timpul ca ea este aleasa si perechea italianului. Uite ca pana la urma masajul a avunt intaietate fata de mamaliga, senzualitatea a fost mai presus de virtute. Pentru ca Irina a fost mai rezervata, chiar daca in ultimul timp a incercat si ea sa fie mai senzuala, mai atragatoare, n-a fost sa fie. Acum Biagio si Valerica sunt in luna de miere. cu tractiorul?

Biagio Scrofani la Pro TV

Biagio Scrofani – afaceristul holtei de la Gospodar fara pereche

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.