Castiga 10 Bitcoin gratis!

Vrei sa castigi 10 Bitcoin gratis in maxim 24 de ore? Dar poate ca nici nu stii ce sunt aceia Bitcoin, criptomonede si ce poti sa faci cu ele. Banii astia virtuali sunt foarte buni, pentru ca de obicei le creste valoarea, iar daca i-ai castigat gratis, evident cu atat mai bine pentru tine. Azi de exemplu un Bitcoin a depasit 10 mii de dolari! Unul, dar daca ai castiga 10 cum ar fi? Stiu un site unde iti dau in fiecare ora bitcoin in valoarea de 200 de dolari, deci in 24 de ore ar fi cam 4800 de dolari, in doua zile ai facut 1 BTC.

Castiga 10 Bitcoin gratis!

Bun, am vazut ca in doua zile poti sa castigi un BTC, dar cum faci rost de 10 bucati gratuite? Am zis ca mai bine ascund raspunsul undeva pe site, ca sa te fac sa cauti, adica e gratis, dar nu pe degeaba! Asadar daca vrei sa fie ai tai, cauta-i si daca-i gasesti sunt ai tai [ 100% GRATIS ]. Macar unul sa gasesti si e suficient, desi eu sper sa fie 10, pentru ca maine vor fi altii scosi la bataie!

Daca nu ai gasit inca cei 10 Bitcon nu e bai, maine sunt tot aici, gata sa fie descoperiti. Eu raman cu stocul intact, tu mai ai timp sa cauti pana pe 31 decembrie, asa ca hai sa ne jucam impreuna de-a v-ati ascunselea! Acum sa-ti dau cateva indicii despre cum poti sa-i gasesti. Primul pas, distribui acest articol la tine pe profilul de FaceBook. Atunci se activeaza primul indiciu. Pe restul le gasesti singur, ca doar nu o sa fie mura-n gura! Spor la bani!

Criptomonede gratis

Vrei sa câștigi 10 Bitcoin gratis în maxim 24 de ore

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.