Bloggerii si Webstock 2019

Am zis ca la anu nu mai ratez Webstock-ul, desi daca ma uit la lista de vorbitori sincer sa fiu, nu prea stiu pe cine as vrea sa-l ascult. Si sunt multi, incepand cu Pavel Bartos si pana la Alin Pandaru sau Cristian China Birta. Ar mai fi de adaugat ca vor vorbi Mircea Popa [ aka Mircea Bravo ] si Selly – cel mai tare vlogger din tara asta! Ca sa zic asa, ma vad in rolul lui Popa, ca la strambat ma pricep cel mai bine! Asa cum se vede din poza, a foc ceva aglomeratie, deci de tinut minte pentru 2020!

Bloggerii si Webstock 2019

Radem noi si mai glumim, dar pe Zoso sau pe Chinezu ii invita astia sa le vorbeasca ageamiilor, pe noi nici macar nu ne stie lumea! DA, daca vrei sa participi trebuie sa platesti o taxa, habar nu am cat este, dar nu poate fi asa de mare incat sa nu mai vrei sa-i vezi pe vorbitori. Websock exista de 11 ani, ba mai mult – da si premii. Ia sa vedem cine primit coronita la cele 15 categorii, majoritatea pe nisa video si foto. Am zis eu ca trebuie sa ma apuc mai serios de Instagram, dar am eu chef sa fac poze?

Ce mi-a placut mie e ca premiile sunt in limba engleza, sau ma rog – categoriile. Nu mai sunt cuvinte in limba romana, asta sa fie? Important e ca toate incep cu best, asa ca e de bine. Am vazut ca la vloggeri e ceva ce misuna pe la xx mii de fani si 100 de mii de viziualizari pe clip. E super ok zic eu. Am vazut ca l-au nominalizat si pe George Bonea, ala cu demotivationalul. Daca e singurul pe nisa lui ce sa-i faci? Sa ma bag si eu? Ca mai jos de locul doi nu am cum sa fiu pe nisa asta! Adica TOP 3!

Am inteles ca ai nevoie de o idee buna, dar de unde sa o iei? De pe net sau din capul tau? Hai mergeti la Webstock sa aflati mai multe! Inca mai sunt locuri si mai aveti si ceva timp!

Webstock

Bloggerii si Webstock 2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.