Blogu’ lu’ Ciutacu

Trebaluiam azi pe blogosfera si dau de statisticile de la blogul lui Ciutacu, omul de care sincer – nu mi-a placut niciodata ca jurnalist, trecand peste faptul ca e angajatul Varanului. Ma uit si nu-mi vine sa cred, am trafic mai mare ca el, ceea ce este inexplicabil. Cum ma sa ai 30 de mii de vizitatori pe luna, asta e o rusine la nivel de mare jurnalist. Mai pe scurt la Trafic.ro la categoria bloguri e jale mare daca e sa compari cu T5. Cu unul din site-urile mai bune m-as baga si eu la ei, sa fiu in TOP 10 la general.

Blogul lui Victor Ciutacu

Victor Ciutacu zice ca e ziarist, nascut ca si mine pe plaiuri prahovene, la Sinaia in anul 1970, el este de fapt absolvent de Politehnica, doar ca nu stiu cum a facut de s-a infilitrat de la inceput in jurnalistica. Aflu cu mirare ca l-a abandonat pe Varan pentru Romania TV. Adica in biografia lui Victor Ciutacu o sa figureze acum si Sebastian Ghita. Asta pe langa munca de consilier al Ministrului Economiei, Codruț Sereș. Mai nene, frumoasa biografie pentru un inginer. E plina presa asta romaneasca de ingineri, nu mai ai loc de ei.

Macar unii jurnalisti, precum Ion Cristoiu au inceput munca ca absolventi de Filozofie sau jurnalism [ aici mai caut inca sa vad care-i de fapt jurnalist cu acte in regula! ]. Am incercat sa citesc ceva pe blogul lui Victor Ciutacu dar am abandonat de la prima aruncatura de ochi. Site cu design vechi sau invechit, poze si titluri neinteresante. Asa ca inchei aici povestea lui, ca fiind neinteresanta. Punct.

Victor Ciutacu

Blogul lui Victor Ciutacu

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.