Blogul lui Zoso se citeste pe bani

Blogul lui Zoso mai nou este accesibil pe bani, cica 3 euro pe luna abonamentul. Hai ca mi-a dat o idee, poate fac si eu la fel, cine stie pe cati prind, din 500 de unici pe zi, adica undeva la 15.000 pe luna, daca prind 10% cu 3 euro, ar insemna un venit gratuit de 4500 de euro! Adica mai mult decat am facut eu pana acum cu site-ul intr-un an sau cam tot ce a insemnat venit pe e4Ro de la infiintare si pana azi! Marfa! Singura chestie care ma jeneaza este ca nu pot sa-i pun poza lui Zoso, precis va intereseaza cum arata cel mai tare din parcare! Oricum o gasiti pe net, o simpla cautare e suficienta!

Blogul lui Zoso se citeste pe bani

Acum stau si ma intreb, ce poate fi asa de important pe un blog ca a lui Zoso ca sa dau eu 3 euro pe luna sa citesc? Daca veni vorba de bani, eu zic sa va luati un DVD cu piese de teatru, azi am revzaut Take, Ianke si Cadair si am ras cu pofta aproape doua ore. Merita pe cuvant sa ai calitate HD decat sa te uiti gratis pe YouTube.

Revenind la blogul lui Zoso, despre care am mai scris, stau si ma intreb dac ai-au scazut asa de mult veniturile incat acum vrea bani si de la citotori. Dar asta este viata de blogger, daca nu curge pica si invers. Am sa meditez putin si eu la chestia asta, poate macar la partea juridica sa iau un ban, asa de ochii lumii, sa zic un 5 euro pe luna? Cat o fi nevoie la o adica, macar 300 de euro sa iau de la cei ce vor sa stie cum sta treaba cu avocatii, ca de rest o sa se ocupe ei. Hai, weekend placut si la re-auzire!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.