Blogul nostru prinde aripi

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand vad cum creste traficul pe site, prind curaj. Am ajuns la 2,42 K pe zi, unici. La afisari stam colosal, dar asta nu mai e o chestie pe care ar trebui sa o mentionez. Vestea proasta vine de la PayPal, azi am transferat niste lovele si surpriza: imi zice ca transfera nu stiu cati RON pe cardul de EURO. N-am inteles, asa pe nepusa masa? Stai sa vezi la ce ma astept: banca o sa reconverteasca RON-ii trimisi de PayPal la loc in EURO si eu am sa primesc cu minim 10 mai putin. Asta dupa ce la ultima tranzactie facuta au mai perceput un comision de 41 de euro! Ba, esti cazut in freza paypal-ule!

Blogul nostru prinde aripi

Bine, omul a fost de comitet si mi-a trimis jumate din pierdere ca sa mai compensez, adica 20 de euro – minune, de data asta nu a luat comision. Pai cum vine asta? S-a trecut la microplati, sau ma rog – or fi inteles ca au sarit calul si au lasat asa. Dar sa ramanem pe pozitiv, am fost si am scos euroii de pe card – ce bine ca nu-s in Romania, ca ma trezeam cu ceva lipsa la portofel. Asta nu pot sa o inteleg, cum mama masii [ bunica ] sa ai card in euro si sa nu poti scoate decat lei?

Next level va fi la 4000 de unici pe zi, acum sa vad ce subiecte mai abordez, sa mai crestem putin, ca unii au peste 70 K pe zi nu ca mine pe luna! Oricum e bine, veniturile revin incet la normal, clientii vad ca s-au trezit dar sunt inca la stadiu de email, ca deh – nu sari cu paraii din prima zi de relaxare. Nu da bine la ten!

RomaniaBall

Blogul nostru prinde aripi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.