Bloguri care merg bine

VA spuneam ca m-am intalnit cu prietenii de pe SeoPedia si ca am discutat printre altele si despre blogging si nisele care merg mai bine. La mine ce sa zic? Merge bine ce mergea, iar unele site-uri au ramas mai la coada pentru ca am crezut eu ca o sa mearga la infinit fara sa adaug content. Nu a fost sa fie asa, iar cel care misca mai binisor fara sa ma prea agit, de fapt merge la vale, desi veniturile cresc. Nu e un nonsens ca site-ul merge la vale dar veniturile cresc? NU!

Blogurile care merg bine si venitul online

Ziceam ca site-urile au luat-o in jos pentru ca de fapt am pierdut pozitiile din SERP, dar cum am mai facut ceva SEO pentru el, sa zicem asa ca am crescut numarul de keywords in defavoarea pozitiei. Romanul e lenes, eu de ce l-as contrazice? Asa se face ca veniturile fiind peste medie, stau si astept – evident mai scriu cateodata ceva de ochii lumii, mai aranjez pe ici pe colo si sper sa mearga mai bine.

Am gasit o analiza mai veche, ce ma mai bucuram cand vedeam 84 de euro pe luna d ela un site. Nu zic ca e putin, dar cu mai mult de o luna in urma intrenbam pe cineva daca merita sa pastrez un site ce produce 100 pe luna, cand domeniul costa 50 pe an. Ca sa vezi hapsanul unde era.Mai pe scurt am site-uri ce produc peste 300 de euro pe luna, altepe putin peste 100 si o gramada ce abia de depasesc 10 euro. Nu ma prind inca de ce, pentru ca daca ma uit la design nu difera intre ele, nici la trafic, doar ca unele au putine click-uri, altele au CPC-ul mic.Asa-i in tenis, dragii mei!

Venituri site

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.