Cine e Bobi Dumitras

Mereu v-ati intrebat cine este Bobi Dumitras de la Fara zahar, dar nu aveati cum sa aflati daca nu ma apucam eu sa-i scriu biografia. Nici nu auzisera-ti de el sau de formatie pana in 2001, nu-i asa? Ca atunci au debutat cei doi baieti la Casa de Cultura a Studentilor Iasi. Au facut ei valuri la inceput, dar cu timpul formatia Fara zahar si-a pierdut avantul muncitoresc. Oricum Bobi Dumitras a scos pana acum trei tipuri de melodii, cel obisnuit – mai tineti minte melodia Sandel, nu-i asa? Al doilea tip a fost de fapt o melodie: Hip-Hop s-asa. Pe care culmea i-au plagiat-o niste rusoaice de care nu mai dau. Iar culmea, apogeul carierei a fost melodia Culca-te gazda.

Cine e Bobi Dumitras de la Fara zahar

O sa radeti, dar pe colegul lui Bobi Dumitras il cheama Bobo, ei amandoi formand de fapt trupa Fara zahar. Ambii sunt din Dorohoi, iar pentru ca le mai trebuie din cand in cand si alti membri in formatie, mai colaboreaza cu George Maxim la chitara bas si cu Alex Neagu la tobe. Cei patru muschetari din Moldova sa zicem asa. Am zis din Moldova pentru ca cei din urma doi membri sunt din Iasi.

Ca sa nu credeti ca Bobi si Bodo sunt niste nume inventate, pe colegul lui il cheama de fapt Bogdan Burlacianu, iar numele real al lui Bobii este Gabi. Gata, s-a dus valul ala de mister, nu-i asa? In plus Bobi s-a apucat de stend-up comedy iar Bodo de teatru. Sa vedem cine va avea mai mult succes, comediantul sau actorul?

In plus ar fi bine sa stiti ca Bobi Dumitras nu are pagina pe WikiPedia dar Bodo are. Asta probabil si pentru ca cel din urma are ceva mai multa activitate extra Fara zahar, nu este chemat la Maruta, etc. Dumitras a fost de doua ori la iUmor, prima data fara prea mult succes, a doua oara a reusit sa ridice sala lin picioare cu cele 3 variante ale poeziei Catelus cu parul cret. Mie mi-a placut varianta germana: Catelus cu parul cret/ Singur si-a facut cotet. Pentru cei mai evoluati recomandam poezia Zdreanta, a lui Arghezi.

Bobi Dumitraș

Cine e Bobi Dumitraș de la Fără zahăr

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.