Bogdan Zloteanu, Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone

Nu stiu cum am facut si am dat peste o emisiune de la iUmur unde facea Stend UP Bogdan Zloteanu. Adica statea in picioare, ca sa fiu mai exact era langa Șerban Copoț și Vlad Grigorescu [ nu stiu care este fiecare dintre cei doi prezentatori, am cautat pe Google si am aflat numele lor, unul mai inalt si unul cu ceva muschi, – facea flotari impreuna cu Zloteanu, la foc continuu ]. Ai s ama intrebi care e legatura dintre el si Arnold Schwarzenegger sau Sylvester Stallone, iar ca sa nu stai mult timp fara raspuns, iata-l: aveam deschise paginile lor de pe Wikipedia, ca sa aflu care e mai tanar, ambii avand deja peste 70 de ani!

Bogdan Zloteanu, Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone

Pentru cine nu stie, Bogdan Zloteanu face Stend Up comedy, adica teoretic ar spune poante stand in picioare in fata publicului, mie insa mi se pare ca face doar caterinca! Culmea este ca daca-l cauti pe Google, apar doar clipuri si nimci scris, asa ca am zis eu ca la chestia asta intervine e4Ro, nu putem lasa prima pagina fara text, nu-i asa?

Care o fi biografia lui Bogdan Zloteanu, din ce ora s o fi el, cand si unde s-a nascut, e insurat, etc. Dar cum nu am date despre el, o sa le dau pe cele ale celor doi actori americani. Nu cred ca stiti, Sylvester Stallone este mai batran decat Arnold Schwarzenegger cu cateva luni, fiind nascut in 1946 in luna iulie pe sase, in timp ce Terminator e nascut in 1947, pe 30 iulie. Adica daca ar fi sa fie corect, aceiasi luna, doua saptamani distanta doat anii diferiti! Pai pot sa serbeze ziua de nastere impreuna!

DA, dar Sylvester Stallone s-a nascut la New York, in timp ce Arnold Schwarzenegger la Steiermark in Austria. Dar unde s-a nascut Bogdan Zloteanu? Cand o sa aflu am sa scriu, pana atunci sa verificam daca o sa caute cineva chestia asta, sau poate ajung si eu candva la 1000 de articole!

Bogdan Zloteanu

Bogdan Zloteanu

Poate vrei sa citesti si:

 • Nu sunt noutati la acest subiect

One comment

 • Dan Caraiman

  Salut, ce pot sa spun despre Bogdan Zloteanu, este ca nu-l cunosc personal, dar asa cum a afirmat chiar el la finala iUmor, fratii tatalui lui erau 9 , plus matusa lui ( adica sora tatalui ) 10 in total.
  Cunosc aceasta familie Zloteanu din cartierul Dr Taberei, si intradevar erau 10 frati ( 9 baieti si o fata ) , toti cu un fizic foarte solid (as spune extrem de solid pt vremea aceea comunista ).
  Tin minte ca au locuit in blocul Z13 si parca erau ceva Adventisti sau Penticostali ceva, nu mai retin exact ce anume.
  Nu stiu care sau cine este tatal lui Bogdan, deoarece nu mai am legaturi cu zona aceea de foarte multi ani, dar pot spune ca inca imi amintesc de unii dintre fratii Zloteanu : Gica, Dorel, Marcel, mai era unul cu ochelari si studios, inca unul foarte tanar.
  Cam atat stiu despre Bogdan Zloteanu. Poate cineva stie mai mult si este dispus sa ne spuna.

  Tot in legatura cu subiectul de mai sus, au invatat cu totii la scoala generala nr 191, care era ( este ) in spatele blocului lor, unde locuiau Z13. Ma refer la cei 10 frati, nu la Bogdan. Sunt si eu curios in ce cartier a locuit/trait Bogdan, dar cred ca tot in Dr Taberei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.