Bona si menajera in UK

Am vazut zeci de anunturi de genul: angajez bona in UK, ofer casa, masa si 500 de lire pe luna, un weekend sau maxim doua libere pe luna! Evident ca putem schimba tara, punem Italia, Grecia sau ce o mai fi, mereu aceiasi problema: credeti ca aici umbla cainii cu colacii in coada? Nu avem bani sa platim mai mult, etc. Parca ma vad pe mine care vreau un X5 in loc de amarata aia de Skoda Octavia, sa fie noua daca se poate, dar pe la maxim 6000 de euro! Merge? NU! Ca nu asa se pune problema, nu am bani dar vreau – vreau iPhone la 200 de euro, vreau si tot vreau dar nu am cu ce!

Bona si menajera in UK

OK, inteleg ca e un oarecare avantaj sa stai intern – desi e cu dus si intors, nu platesti chrie si minimul de existenta pentru mancare, dar nu ai intimitate si libertate, esti mereu la munca, ca sa zic asa. Nu poti refuza angajatorul cu expresii de genul: nu fac ma, ca sunt in timpul liber! Mai pe scurt, cred eu ca sub 700 de lire in UK sau 700 de euro in U.E. nu este decent sa angajezi, iar asta cand vorbim de 8 – 9 ore si toate weekendurile libere!

Aud ca nu se castiga in UK asa de bine, pai daca ai 1.000 de lire pe luna, mai bine stateai acasa, ca ma gandesc ca dai si pe chirie ceva bani, ma tem ca noi aici o ducem ceva mai bine! Nu intekeg cum de sunt atatia plecati afara la munca dar nu au inteles ca nu am bani, este echivalent cu nu primesc marfa/serviciu! Traiesc cu impresia ca acestia vor sa exploateze pe altii mai saraci ca ei, exact cum de multe ori se plang ca au patit si ei in UK, Italia sau alte tari. Adica nu au inteles nimic din experientele lor. Desi 70% doar zic ca nu au bani, daca te uiti pe profilele lor descoperi ca o duc bine, sa nu zic foarte bine! Doar ca nu vor sa plateasca, considerand ca bona sau menajera este un fel de sclav slab pregatiti, ce poate fi folosit pe bani putini! Iar ce este mai trist este ca se joaca astfel cu viitorul si viata propriilor copii!

In loc de epilog: pot sa angajez si eu majordom si sofer? Ofer plimbari gratis cu masina si o masa pe zi la majordom + adus/dus de la scara la scara! Pomana curata, nu-i asa?

Bona si menajera

Bona si menajera in UK

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.