Bun venit George, adio Click 24

Am mai zis si deci ma repet: nu mai poti trai in ziua de azi cu speranta ca poti sta pe loc, de la PC si laptop sau telefon si pama la sisteme de operare sau solutii bancare. Acesta este si cazul lui George de la BCR, care devine dintr-o optiune singura varianta disponibila pentru internet bancking. Am tot zis ca nu instalez aplicatia, ca nu-l folosesc pe George, dar uite ca azi am vazut mesajul: mai ai cateva zile sa folosesti Click 24 banking, apoi treci pe aplicatia George!

Bun venit George, adio Click 24 banking

Nu am de ce sa ma plang de George de la BCR [ poate doar ca-mi aminteste de vecinul meu de la casa de vacanta! ], o sa ma obisnuiesc asa cum am facut-o de fiecare data, doar ca nu inteleg de ce sunt obligat sa am smatrphone, dar am si avantajul ca pot folosii in continuare token-ul, desi ca sa vezi minune, parca vad ca o sa trec la  eTokenBCR, tot pe smartphone. A, pentru asta am nevoie de internet, evident.

Daca o sa treci pe telefon tot mai multe aplicatii „obligatorii”, o sa ajungi sa dai banii si pe sisteme de securitate, ca asa e in tenis! Asa ajung eu de voie, de nevoie sa ma aliniez cerintelor informatice care devin nu doar obligatorii dar si necesare. Avantajele lui George? Pai in primul rand arhiva de tranzactii, de la 3 luni ajungi la 12! Teoretic poti sa primesti SMS cand intra banii in cont, ceea ce nu e chiar rau [ am vazut banci care fac asta fara sa te agiti prea mult! ]. Sau macar un email [ desi aici sincer e cam aiurea, sa-mi umplu casuta cu mesaje de cate ori fac o plata sau imi intra niste bani, dar e si asta ok pana la urma! ].

George - BCR

Bun venit George, adio Click 24 banking

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.