Anul asta cu bune si cu rele

Am mai facut odata statistica pe ultimul an, a reiesit ca 75% din venituri au fost generate de o singura nisa, sapte site-uri din 40. Adica pe intelesul tuturor, 33 de site-uri au generat 25% din venit, care la randul sau nu e chiar mic. Dar si 33 x 25 = 825 de euro, numai domeniile, la care mai adaugam trei conturi de gazduire in plus, inca 300 de euro, peste 1000 cheltuiti ca sa ai cu ce te lauda. Oricum am iesit pe plus cu mult, deci investitia suplimentara fata de cele 7 site-uri s-a acoprit cu varf si indesat.

Anul asta cu bune si cu rele

Daca merg mai departe, au fost 14 site-uri care au adus peste 100 de euro pe luna, dar tot nu ma apropii de 50% macar. Iar restul de 26 de site-uri au scos abia 1000 de euro tot anul. Chiar si asa pe medie am scos 38 de euro cu aceste site-uri mai neproductive. Cam asa stau treburile, nici prea bine si nici prea rau, mutumitor pentru un amarat de blogger.

Cea mai mar ebucurie anul asta a fost cand am vazut ca un articol scris cu putina tragere de inima, asa sa fie la numar, a adus un trafic ce ar lasa cu gura cascata pe oricine. DA, e vorba de site-ul asta, e4RO. Nu ma astept sa tina interesul fata de persoana aia tot anul, dar ce mai conteaza daca am salvat luna decembrie cu asta? Mai avem jumatate de luna si tragem linie, sper sa iasa mai bine ca in noiembrie, desi cu sarbatorile nu te joci. In fiecare an ultima luna a fost mai slaba decat precedenta, iar ianuarie a fost extraordinar.

Bune și rele

Anul asta cu bune și cu rele

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.