Ca bogat ii greu si sarac ii rau

Da, am pus titlul melodiei sotilor Ilea – Traian si Valeria, ca „La toti ni-i greu„, nu-i asa? Mare adevar e in cantecul lor, nimanui nu-i este usor, doar ca la unii le e greu  [ sa numere banii ] si la altii le e greu sa treaca de a o zi la alta cu minimul asta pe economie si cu chirie luna de luna. DA, parca in doi se aduna saraciile si la altii averile, deci e mai bine, dar singur cu siguranta ca e greu.

Ca bogat ii greu si sarac ii rau

Ce mi-a venit sa scriu despre asta? Nici eu nu stiu, am in ceput sa scriu pe la pranz, am abandonat pentru ca e pana la urma duminica, mai sta omul cu familia nu pe internet. La inceput voiam sa pun un link catre melodia originala, apoi am decoperit ca e atat de copiata incat mai ca nu mai stii cine a compus-o. Evident ca la fel ca si melodia Pusca si cureaua lata, este cantata si compusa de sotii Traian si Valeria Ilea. Dar o canta pana si Andra, iar moldoveanul Alexandru Cibotaru o are in repertoriou cel putin de prin 2011, cand a postat-o pe Youtube.

Curios este ca pe contul oficial a lui Traian Ilea melodia nu figureaza in lista [ de altfel foarte scurta! ]. Mai interesant este ca am gasit melodia cu specificatia „Toate drepturile rezervate © & ® Denisa Răducu ™„. Imi fac datoria sa pun link-ul catre original aici.

Daca am ajuns aici macar sa va zic ca numele complet este Valeria Codorean Ilea, data nasterii necunoascuta, la fel si varsta, dar stim ca s-a casatorit cu Traian, impreuna au un baiat, iar sotul doi baieti din prima casatorie. Asadar o familie numeroasa, despre care cu siguranta ca vom scrie pe www.Actori.info, site-un nostru de biografii. Probabil ca pentru cei din Banat sunt ceva obisnuit, pentru noi insa e altceva.

Cu siguranta ca de la Aredeal am sa trec la zona Dobrogei in curand, la Pindu si Stelu Enache [ Stere pe numele sau adevarat ], dar azi am ales sa ascult muzica sotilor Ilea. Asa ca va salut, va doresc o duminica placuta si sa ne reauzim cu bine luni de dimineata!

Traian si Valeria Codorean Ilea

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.