Cand incepe scoala

Stii cate sute de mesaje am primit cu intrebarea: cand incepe scoala anul asta? Ca idee Ana si-a schimbat locul de munca pentru un salariu de 550 de euro net, desi era anul doi la facultate, in speranta ca pana la anul nu mai incepe scoala. Pe bune? Cum sa nu inceapa, cand s-au tinut cursuri online? Pe de alta parte astia se pregatesc de BAC dar vor sa scoata semestrul doi din clasa a 12-a. Ok, dar credeti ca pana in vara se va da liber la circulatie? Ca din cate vad eu, nemtii deja se gandesc ca de pe 19 aprilie sa reintre cat de cat in normal.

Cand incepe scoala in 2020?

Scoala o sa inceapa la Sfantul steapta pentru unii, pentru altii probabil ca semestrul doi va fi reluat in anul urmator de invatamant, asta daca in spetembrie ca fi totul ok. Estimez ca in aprilie stam cu totii acasa, asa ca in cel mai fericit caz o sa vedem elevii la scoala in mai, posibil sa mai adauge o luna din vacanta de vara si sa se spere ca se va recupera cumva materia.

Daca nu incepe scoala prea repede elevii vor uita si ce au invatat pana acum, o sa vedem fie subiecte mai lejere la examene, fie note mai mici – se poate si mai mici decat am vazut pana acum? Asadar o data exact anu se stie, iar la noi in Romania ce e azi valabil, maine se schimba. Vai de elevii si studentii nostri. Erai curios sa stii daca mai mergi anul asta la scoala? DA, probabil ca nu o sa tina carantina pana in decembrie, desi nici asta nu este exclus. Nu te lasa pe tanjeala, asa zicea bunica. Ca nu se stie ce surprize o sa ai, asa ca pune mana pe carte si pregateste-te, poate iei un 10 la BAC!

Cand incepe scoala

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.