Ce este cardul George

Cardul George este o chestie de la BCR, in tandem cu aplicatia George, care teoretic trebuia sa fia mai ok decat raposatul internet banking folosit pana anul acesta. La fel ca multe smecherii de la banci, nu este gaselnita mileniului, este un alt mod de a prezentare [ si de luat comisioane ]. De exemplu serviciul SMS Alert, care pe langa ca in forma initiala si la pretul de 2 lei/luna nu mai este disponibil din 2017, daca ai de primit mai mult de 25 de SMS-uri pe luna, dai 80 de bani/SMS. In afara de cei 5 lei pe luna pentru serviciu. Nu stiu daca merge si in Roaming, banuiesc ca DA.

Ce este cardul George

Deci asa cum am zis, momentan la BCR nu prea ai de ales, folosesti vrei nu vrei doar George, nu pricep de ce mai vezi si Clik 24 pe site, daca tot nu e activ. Revenind la cardul George, e un fel de card Revolut – adica promite tranzactii valutare la curs BNR [ dat lasa si o atentionare ca se pot plati comisioane la extrageri – adica tot cu Revolut cred ca iesi mai bine! ]. Asta daca iti faci veacul online sau prin strainatate.

Nu mai zic ca au niste comisioane la ghiseele banci de te ustura buzunarul, dobanzile la depozite sunt mai mult de dragul de a fi decat pentru a avea ceva venit. In schimb ai comision zero la retragerile de la ATM-urile BCR. In limita plafonului maxim de 10.000 de lei pe zi.

Cel mai aiurea la BCR sunt retragerile de numerar [ mai ales la EURO sau alte valute, unde nici nu ai alta varianta! ]. La lei platesti 2% pana la 3000 de lei – ok, poti scoate de la bancomat sume mici in schimb la Euro ai de dat 1,3%, deci la 50.000 de euro [ sa zicem lichidare de cont ] ai de dat 650 de euro! Nu suna prea bine, nu-i asa?

Card George

Ce este cardul George

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.