Cardul Revolut, teapa sau super afacere?

Ma tot bate gandul sa-mi fac un card Revolut legat de un cont la ING – am inteles ca intre cele doua este dragoste, adica lipsa comisioane. Avantajele ar fi la platile si transferurile in EURO, dar in general cica se foloseste cursul BNR la orice fel de plata – online, ATM, etc. Culmea este ca eu la cati bani pierd la transferuri parca m-am baga la asa ceva. Mai ales ca in Romania am inteles ca nu mai sunt ATM-uri in Euro, deci pierzi mereu cand vrei sa scoti valuta [ de fapt o cumperi de doua ori! ]. Asadar la prima vedere, un card Revolut ar fi rezolvarea! Dar oare nu iau teapa?

Cardul Revolut, teapa sau super afacere?

Ce ma retine sa-mi fac un card Revolut, nu neaparat frica de tepe ci faptul ca trebuie sa gestionez totul de pe telefon. Asta ma cam enerveaza, mai ales ca ma gandesc sa manipulez in jur de 1000 de euro pe luna, cu scopul evident de a pune malaiul la saltea! Avand in vedere ca fie primesti un card Revolut gratis, fie dai pe el 27 de lei – mare suma, 5,68 EURO – nu ai cica taxe de mentenanta, etc. eu zic ca nu e nicio teapa, doar partea de securitate ma cam sperie, in rest pare a fi o chestie buna, cel putin pentru cand esti plecat din tara, adica la mine asta inseamna mereu!

Va sa zica cu 27 de lei iti iei un card Revolut – sau iei gratis daca mergi pe un link de afiliat. Mergi la un ATM din strainatate si scoti valuta tarii respective la cursul BNR – asta da afacere! Dar ce comisioane sunt la cardurile Revolut la extragerea de numerar de la ATM-uri in functie de tara? Uite informatia asta nu o prea gasesc. cica sunt 150 de tari unde comisionul este ZERO, dar unde-i lista aia de tari? Mai este o teapa sa-i zic asa, nu poti scoate mai mult de 800 de lei pe luna de la ATM-uri, adica 168 de EURO, nu pare a fi o mare afacere, nu-i asa? Prin urmare cardul Revolut e ok la plati online [ merge si cu cel virtual excelent! ], sau la plati la comercianti, dar unde nu merge cu cardul ce faci?

Card Revolut gratis

Cardul Revolut, teapa sau super afacere?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.