Cartela Prepay Telekom.ro cu trafic pe net si in UE

Iti vine sau nu sa crezi – zic asta pentru ca nu prea am experiente placut ecu cei de la Telekom – exista o optiune in care ai acces la internet in Roaming, costa 12 Euro – banuiesc ca plus TVA, ca asa e la romani. Ma intreb oare cat imi ajung 4 GB daca fac hotspot de pe telefon pe laptop? Nici nu am curaj sa verific cat trafic consum in mod normal, ce-i drept pe doua laptop-uri – in mod normal. Am mai avut eu 4 GB pe telefon si nu au tinut prea mult, dar daca o sa fiu precaut si nu o sa ma apuc sa fac UpLoad prea mult si nu descarc mai nimic, sper sa imi ajunga pana imi dau astia drumul la WiFi.

Cartela Prepay Telekom.ro cu trafic pe net si in UE

Daca este sa ma gandesc la cartela de 12 euro cu 15 GB trafic internet inclus, eu zi ca e ok. Pana la urma alte variante nu prea ai daca vrei internet, fie faci un abonament mobil si dai banii doi ani – 10 x 12 = 120 de euro pe doi ani ai 240 de euro fara TVA, mai bine dai sa zicem asa de doua ori cate 12 in concediu si stai linistit.

Cam aiurea cu internetul in concediu, asta in cazul incare vrei sa mai si muncesti printre picaturi, pe laptop sau tableta, pentru ca nu-i asa, daca esti freelancer nu prea ai vacanta ca bugetarii, nici pe departe si platita. Pana la urma sunt bucuros ca am gasit o rezolvare nu tocmai scumpa pentru concediu. Altfel eram chiar in pana de idei.

cartela prepay Telekom

Cartela Prepay Telekom.ro cu trafic pe net si in UE

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.