Cat castiga un blogger de succes

Mai stii treaba aia cu capra vecinului? Cam la asta se rezuma intrebarea pe care o aud destul de des in mediul online: cat castiga un blogger de succes in Romania? Pai mai intai sa definim succes si pe urma sa analizam. Pai daca la trafic ai zice ca vorbim de un 20 de mii de unici pe zi, adica ai avea sa zicem cam 500.000 de vizitatori pe luna, eu zic ca pentru o nisa generala, ai ajunge undeva la 2-3 mii de euro venit lunar. Posibil mai mic, caci de obicei 20% dintr ecei car erevin s-au prins de smecherie si nu prea mai faci bani din trafic. A, acum vine partea aia cu publicitatea, influencer, etc. Aici sunt pe dinafara, mie nu-mi da nimeni niciun ban – mint, iau cam 100 de euro pe luna pe un banner, mai iau pentru alt banner 100 de euro pe an, alt clienti imi da 120 de euro pe an si un bonus in servicii de 10 euro lunar! Asta e tot parca!

Cat castiga un blogger de succes

Chestia asta cu cat castiga un blogger este un pic cam trasa de par, pentru ca depinde enorm de mult de trafic – iar asta ar trebui sa fie organic si sa fie cat de cat relevant. Ce facu cu chestii de genul Gigel la coada la posta? In primul rand cine-i Gigel asta si de ce sta la coada la posta? Eu unul stau odata pe luna parca, la Husi la coada sa iau pensia. Dar Gigel? Cred ca e un nume generic de fapt, iar el sta la coada sa ia pachetul de la eMAG.

Ma intreba cineva daca am auzit despre Digi Energy, ce parere am si chestii de genul asta. Am inteles ca poti sa platesti curentul electric la ei, de ce? Pai la inceput se spera ca de obicei in tara asta ca iesi mai ieftin. N’ai sa vezi! La noi la romani energia este scumpa oriunde ai plati factura, asa ca nu mai visati la miracole, mai bine muncitui si faceti bani mai muti, sa puteti sa platoti energia electrica! Sau faceti-va un blog de succes!

Digi Energy

Digi Energy

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.