Cat costa un site PR 4

Sa zicem ca ai un domeniu, un site sau un blog, dupa multa munca ai reusit sa-l aduci la PR 4 (Page Rank 4), nu ai vandut link-uri, nu ai incalcat politicile Google, ai scapt de penalizarile Penguin, Panda si alte animale de pe net. Iti pui intrebarea fireasca : Cat costa un site PR 4?

Un PR 8 curat costa anual de cele mai multe ori undeva in jurul sumei de 1000 euro, PR 7 pe la 5-700 si un PR 6 undeva la 2-300 euro. 

Evident citatul de mai sus este preluat de pe cel mai bun site de SEO din Romania, deci trebuie tratat cu seriozitate! Si evident se refera la reclamele pe site-uri cu Page Rank mare!

Cum vad eu valoarea unui site: in primul rand conteaza cam cat continut relevant ai. Eu consider relevant ceea ce e pe prima pagina in cautari, chiar daca de multe ori nu prea nimeresti nisa corecta. Insa cu siguranta ai potential, daca 70% din ceea ce scrii e sus de tot. Cand vei nimeri nisa, vei face si bani. Prin urmare cum calculez eu pretul – desi nu sunt un expert – am reusit sa vand dupa metoda asta doar 3 domenii, si mai am inca 20 de vanzare!

Pret site = Pret domeniu [Godaddy de exemplu] +1 euro pentru fiecare articol pe prima pagina in TOP 5 + venitul pe 10 luni. Da, iese ceva mai mult decat de obicei, dar ai si muncit sa scrii ceva in mod profesionist, altfel nu ar ranka atat de sus.

Ai alta idee? Hai sa vedem cum vezi tu problema! Mai interesant e cu subdomeniile gazduite, cu astea cum faci?

Make money at home

Make money at home

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.