Cat poti sa castigi completand chestionare pe net?

O noua afacere infloreste pe internet – e plin FaceBook-ul cu anunturi de genul asta. Castiguri colosale promit ei, doar ca de fapt este iarasi o mica schema de pacalit lumea. In general se pot castiga intre 5 si 9 lei pe sondaj, pe site-urile mai serioase. Doar ca nu sunt mii de sondaje de compeltat, asa ca o sa astepti tu mult si bine sa strangi 200 de euro pe luna din afacerea asta. Doar ca cei car ete invita, au si ei o parte din castigul tau, asa ca visatorii posteaza zilnic aceleai minciuni, doar – doar o sa stea ei cu burta la soare si o sa incaseze comisionul de recrutare!

Cat poti sa castigi completand chestionare pe net?

Un site mai serios, nu-i dau numele promite ca poti completa 5 chestionare pe zi, insa cei care au incercat nu confirma numarul asta de sondaje disponibile. Nu zic ca e o pacaleala – desi sunt destule site-uri care asta fac – doar ca e cam pierdere de timp. Cel mai adesea pretul pentru un sondaj este de 2 lei, ai facut 5 bucati si ai 10 lei sa ma rog, 2 euro. Facand asta zilnic, ajungi la suma impresionanta de 60 de euro – un maxim se pare – ceea ce nu e rau pentru un elev sau student, mai ales daca aplicatia merge si pe mobil.

Interesant este ca sunt sondaje disponibile in diferite limbi, inclusiv in limba romana. Discutand cu persoane care au facut asta un timp mai indelungat am dedus ca nu e afacerea vietii tale, iar sume de genul 200 de euro pe luna sunt cu mult exagerate. Nu faci banii astia completand formulare si chestionare. Sau ma rog, poate aveti vo imai multa experienta, cine stie! Va spun un secret: la mine pe grupuri NU accept astfel de postari, care te invita sa castigi bani completand sondaje. De ce? Pai din 2 motive: primul si cel mai important ar fi ca nimeni nu-ti da site-ul sau ma rog site-urile disponibile, dar te invita sa discuti in privat. De ce? A, am uitat, ca el vrea de fapt sa ia comisionul pentru munca TA!

Cat se castiga pentru un om adus in reteaua lor de sondaje online? In medie cam 5 $ – asa ca acum e clar de ce atata ravna la a oferi aceasta informatie GRATUITA doar prin mesaje private? Ai adus 10 persoane pe zi, uite cum ai facut tu repejor 50 de euro! Banuiesc ca asta dupa ce se apuca omul ala inscris de treaba!

Sondaje pe net

Cât poți sa câștigi completând chestionare pe net?

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.