Cat te pacalesc bancile la schimbul valutar

Nu am sa zic banca ca sa nu spuna ca le fac reclama negativa, dar am cam obosit ca luna de luna sa pierd cate 70 de lei numai la diferenta de curs valutar, asta pentru ca vrei sau nu vrei, trebuie sa apelezi la ei ca sa-ti primesti banii de la Google. Ma gandeam acum cativa ani sa fac o oferta de 5 lei – un fel de fiever pentru cine stie, dar cum banca ia 4 lei pe tranzactie – suma minima, as fi rmas cu 1 leu. Asadar cred ca PSD ar fi trebuit sa umble aici la legea cu privire la banci, nu la dobanzi, unde se aplica cerere si oferta.

DA, la comisioane nu ai ce face, esti legat de banca, nu ai cum sa lucrezi fara ea, nu mai zic ca unii aduc bani in tara, nu-i dau aiurea pe banane si guma de mestecat. Degeaba ma chinui eu sa dau banii la firmele romanesti de hosting, sa ajut tara mea, cand ea ma fura pe unde apuca. Ce urmeaza? Sa plecam cu totii in alte tari, sa incasam si sa cheltuim afara, caci in tara nu prea ai loc de intors. Asta se vrea? Sa raman aei cu padurile vandute si cu asta basta?

La cum merg lucrurile pe aici, cred ca asta vor – sa intinda coarda cat se poate, sa plece cine mai poate lucra oriunde vede cu ochii, pe urma vad ei ce fac, aduc pakistanezi sa lucreze in locul celor plecati. Nu am dubii deja, asta va fi finalul si in maxim 10 ani romani vor mai fi macim 10 milioane in tara, restul emigranti. Nici macar basarabenii nu vor mai veni in Romania sa munceasca.

Un milion de euro

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.