Catalin Zmarandescu versus Catalin Morosanu

In mod cert un meci direct Zmarandescu versus Morosanu nu ai cum sa vezi, in primul rand pentru ca unul s-a retras din competitii si apoi pentru ca lupta la sporturi diferite. Daca ma intrebi pe mine, tin cu Catalin Morosanu [ era sa scriu doar Catalin ca sa va pacalesc! ]. Sper din tot sufletul ca favoritul meu sa-l elimine din Ferma pe al doilea, dar o sa vedem cine a fost sa fie cel ce l-a trimis acasa pe Zmarandescu – sper s anu fie un slabut, gen Florin Pastrama.

Zmarandescu versus Morosanu

Desi la corp nu ai zice ca cei doi sunt prea fortosi, i-am vazut pe amandoi in ring. Unul are 1, 85 metri si al doilea 1,82 – deci trei centimetri in plus in favoarea lui Zmarandescu. La greutate conduce tot el, cu 115 kilograme versus 110 [ in zilele bune, la Ferma era sub 90! ]. La stiluri sunt pe paliere diferite, unul in campionatele MMA [ ca si Diana Belbita ] iar altul la K1. De ce a plecat Zmarandescu din K1? Poate de frica unui nou meci cu Ciprian Sora?

Palmaresul lui Catalin Zmarandescu: la box a fost jale, din opt meciuri a pierdut sase! La MMA a reusit sa participe la 17 meciuri din care a pierdut sase. Nu e chiar rau dar a luptat destul de putin. Asa ca intr-o lupta de K1 cu Morosanu cred ca ar fi pierdut. De ce? Pai sa vedem palmaresul rivalului sau de la Ferma.

Palmaresul lui Catalin Morosanu: desi mult mai tanar ca Zmarandescu a avut 58 de meciuri in K1. A castigat de 47 de ori, mai mult decat a jucat in total rivalul sau ipotetic. Prin urmare la numar de meciuri si victorii conduce detasat Morosanu.

Morosanu

Cătălin Moroșanu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.