Cate kilograme are Roxana Nemes

Cred ca sunt mii sau zeci de mii de romani are vor sa stie cate kilograme are Roxana Nemes, dar asta este mai greu de aflat, caci depinde de dieta pe care aceasta o are in fiecare luna. Intelegem ca de vina ar fi impresarul Radu Groza, care are un apetit mai greu de imaginat, asa ca si fostul model cantaret, Roxana Nemes are greutatea oscilanta.

Asa ne spun cei de la Ham Ham, insa noi nu-i credem si o sa mergem sa o cantarim singuri pe Roxana Nemes. Aceasta a marturisit ca a tinut diete diferite inca din clasa I-a, acum continua. Gurile rele spun ca frumoasa blondina a pus chiar si 10 kilograme pe ea, dar a reusit apoi cu diete potrivite sa slabeasca.

Uite asa ajunge lumea sa se intrebe cate kilograme are de fapt Roxana Nemes, caci despre impresarul si colegul ei de viata,  Radu Groza se stie ca nu prea este prieten cu cantarul. Pana la urma nici nu conteaza impresarul, conteaza artista – doar ea ne canta pe YouTube, nu-i asa?

Eu una sunt multumita cum arat si la cate kilograme am cred ca arat super, insa recunosc ca mai bine arata bloda, eu fiind bruneta – vopsita! V-am pus pe jar? Atunci ca invit pe site-ul Actorilor, unde cu siguranta veti afla mai multe detalii despre frumoasa Roxana Nemes. Desi recunoasc ca-i statea mai bine pe vremea cand prezenta moda la palarii sau la tunsori, in reviste de spercialitate, unde siungura imbracaminte admisa este palaria sau parul.

Roxana Nemes la dieta

Cate kilograme are Roxana Nemes ?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.